Hírlevél
Neved:

Irányítószámod:

Hol is laksz?:

Saját email címed:

Titkos kód:

Írd be a titkos kódot:
A titokzatos csizmaevő szörny
Írta: szerk. Halász Csilla
Tudnivalók a könyvről
Kinek ajánljuk: 3-6 éves gyermekeknek
Műfaj: Mese
Kiadás éve: 2014
Kiadó: Látóhatár Kiadó
Nézzük csak miről is szól ?

Különleges mesekönyv igaz történetekkel valódi gyerekekről: Marciról, Julcsiról, Csabiról, Zsófiról, Bencéről, Norbiról, Napsugárkáról, Áronról, Balázsról, Liliről, Nándiról, Violáról, Lackóról és Vincéről. A titokzatos csizmaevő szörny című mesegyűjteményből kiderül: felülmúlhatatlanul kalandos és lélegzetelállítóan izgalmas a gyermekeink élete, akik időnként a leggondosabb szülői figyelem és törődés mellett is bajba keverednek.

(részlet a könyvből)

"Marci mindenkinek elmesélte a csoportban, hogy mi történt. A többieket nem lepte meg a dolog. Ők már többször is hallották a metró alatt a szuszogást, és tudták, hogy az ártalmatlannak látszó keskeny réssel mindig vigyázni kell a kiszálláskor. Némelyek azt is tudni vélték,hogy a szörny a mozgólépcső alá is be szokott kúszni, ezért ott is mindig érdemes a lábunk elé nézni, nehogy elkapja a cipőnket. Délután Anya egy pár új gumicsizmával érkezett. Ez nem kék volt, hanem gyönyörű, vidám sárga. Éppen illett Marci lábára, és ugyanolyan puha műszőrme bélés volt benne, mint az előzőben.
- És mi legyen a fél pár megmaradt csizmával? - tűnődött Anya hazafelé, mert a metróban végig a reggeli eset járt a fejében.
- Tegyük el a Mikulásnak, hogy hozzon bele valami finom csokit! - javasolta Marci, és nagyot lépett, mert éppen megérkeztek a megállóba.
- Mmmm - mondta erre alul a Csizmaevő Szörny, aki nem szerette a csokit, de igencsak örült volna, ha megkaparinthatja a csizma jobb párját is."

Kedveled ezt a könyvet?
KönyvtárTV
Íme a legújabb filmecskénk
Könyvtári flashmob - együtt az olvasásért
2015.06.09.

Több videó »
Diavetítő
2018.12.06. "Csillaghúr és barátai"-interaktív író-olvasó találkozó Sás Károllyal Itt 9 db
képet találsz

Több fénykép »
© 2012 Minden jog fenntartva! Városi Könyvtár Lenti Látogatók száma: 715,959 gyermek@lentikonyvtar.hu