Hírlevél
Neved:

Irányítószámod:

Hol is laksz?:

Saját email címed:

Titkos kód:

Írd be a titkos kódot:
A sztár amulettje
Írta: Thomas C. Brezina
Tudnivalók a könyvről
Kinek ajánljuk: 7-10 éves gyermekeknek
Műfaj: Ifjúsági regény
Kiadás éve: 2010.
Kiadó: Tudatos Lépés Kft.
Nézzük csak miről is szól ?

Poppi szemtanúja lesz annak, amint egy férfi letépi kedvenc popsztárja, Rocky Oliver nyakából az amulettjét. A testőrök egyike sem tudja elkapni a tolvajt. Egy biztos: az amulettnek mágikus titka van, amely felbecsülhetetlen értékkel bír a popsztár számára.

 

(részlet a könyvből)

„Poppi és Lilo kívülről tudták Rocky Oliver minden számát, megvolt nekik az összes CD-je, és minden adódó alkalommal az ő dalait énekelték. Axel és Dominik „állatian idegesítőnek” (Axel) és „tök gáznak” (Dominik) találták a sztárt, és majomkodva utánozták a rángatózó tánclépéseit, hogy bosszantsák a lányokat.
Poppi legnagyobb vágya a szülinapjára két belépőjegy volt, Rocky Oliver koncerjére. De arra már hónapokkal ezelőtt minden jegy elkelt. Monowitsch úr eget-földet megmozgatott, sebesre telefonálta a fülét, mégsem sikerült teljesítenie a lánya kívánságát.
Bár Axel csapnivalónak találta ezt a zenét, mindent megtett, hogy mégis meg tudja lepni Poppit a jegyekkel. Felment az interneten egy olyan oldalra, ahol szokatlan kéréseket és kívánságokat lehetett megadni. Axel először azt írta, hogy két belépőjegyet keres a koncertre. Egy ismeretlen fel is ajánlott neki jegyeket, viszont olyan magas áron, ami a normál vásárlási árnak körülbelül az ötvenszerese volt. Axel ezután feltette az oldal látogatóinak a kérdést, van-e valakinek ötlete arra, hogyan lehetne Rocky Oliver közelébe férkőzni, mialatt a városban tartózkodik. Egy személyes találkozás még a belépőjegyeknél is jobbnak tűnt.”

Kedveled ezt a könyvet?
KönyvtárTV
Íme a legújabb filmecskénk
Könyvtári flashmob - együtt az olvasásért
2015.06.09.

Több videó »
Diavetítő
2018.12.06. "Csillaghúr és barátai"-interaktív író-olvasó találkozó Sás Károllyal Itt 9 db
képet találsz

Több fénykép »
© 2012 Minden jog fenntartva! Városi Könyvtár Lenti Látogatók száma: 569,530 gyermek@lentikonyvtar.hu