Hírlevél
Neved:

Irányítószámod:

Hol is laksz?:

Saját email címed:

Titkos kód:

Írd be a titkos kódot:
» 81. Ünnepi Könyvhét / 9. Gyermekkönyvnapok / 2010.

Az Ünnepi Könyvhét a nemzeti kultúrára és az anyanyelvi irodalomra koncentráló, a szerzőket és az irodalmi műhelyeket népszerűsítő könyves rendezvény, mely 1929-es alapítása óta folyamatosan megrendezésre kerül, s amely az ország minden számottevő városára kiterjed. A könyvhét eseményeihez már évek óta szorosan kapcsolódnak a Gyermekkönyvnapok rendezvényei, melyek célja, hogy az odalátogató gyerekekből a jövő könyvszerető felnőtteivé váljanak. Könyvtárunk idén is csatlakozott ehhez az országos programsorozathoz.

A június első hetében megrendezésre került programjaink eredményesen zárultak. Gyermekrendezvényeink hatására több új beiratkozónk is lett, s emellett a kölcsönzési kedv is megnövekedett.
Könyvajánlókat készítettünk minden korosztály számára a nyári szünidőre, amivel arra szeretnénk ösztönözni kicsiket és nagyobbakat, hogy az olvasásról se feledkezzenek meg és merüljenek el egy-egy jó könyv sorai között a hűvös szobában.
A vakáció idejére tervezett gyermekprogramjainkat is beharangoztuk, s igyekeztünk érdeklődést kelteni, hogy a gyerekek nyáron is gyakori vendégeink legyenek.

KönyvtárTV
Íme a legújabb filmecskénk
Könyvtári flashmob - együtt az olvasásért
2015.06.09.

Több videó »
Diavetítő
2018.12.06. "Csillaghúr és barátai"-interaktív író-olvasó találkozó Sás Károllyal Itt 9 db
képet találsz

Több fénykép »
© 2012 Minden jog fenntartva! Városi Könyvtár Lenti Látogatók száma: 477,754 gyermek@lentikonyvtar.hu