Hírlevél
Neved:

Irányítószámod:

Hol is laksz?:

Saját email címed:

Titkos kód:

Írd be a titkos kódot:
» József Attila Versmondó Verseny

A József Attila Versmondó Verseny területi fordulójának megrendezése már hagyománnyá vált könyvtárunkban. Az idei megmérettetésre március 22-én, 14.00 órai kezdettel került sor a könyvtár olvasótermében.

A József Attila Versmondó Verseny területi fordulójának megrendezése már hagyománnyá vált könyvtárunkban. Az idei megmérettetésre március 22-én, 14.00 órai kezdettel került sor a könyvtár olvasótermében. A hagyományokhoz híven két korcsoportban mérhették össze tehetségüket a lenti és vidéke általános iskoláinak felső tagozatos diákjai. Az 5-6. osztályos korcsoport kötelező verse ebben az évben József Attila: Gyöngy című költeménye, a 7-8. osztályosoké pedig a költő Csudálkozunk az életen című verse volt. A kötelező verseken túl egy-egy szabadon választott költeménnyel is készültek a versenyzők. Sok-sok színvonalas és élményteli produkcióban gyönyörködhettünk, így a zsűrinek sem volt könnyű dolga. A szavalatokat a zsűri elnöke, Dányi József versmondó, továbbá Horváth Erzsébet nyugalmazott tanár és Német Józsefné a Városi Könyvtár Lenti igazgatója értékelte, aminek eredményeként a következő helyezések születtek:

5-6. osztályos korcsoport:

1. Bekő Luca
2. Gubinecz Ákos
3. Pusztai Petra

Különdíj:

Horváth Eszter
Pusztai Petra

7-8. osztályos korcsoport:

1. Tamása Róza
2. Cséplő Zsófia
3. Varga Laura

A három legeredményesebb verselő - Bekő Luca, Cséplő Zsófia és Tamása Róza - az április 9-én, a nagykanizsai Rozgonyi Úti Általános Iskolában megrendezésre kerülő megyei döntőben bizonyíthatja majd tehetségét.

 

Kapcsolódó album - 2011.03.22. JĂłzsef Attila VersmondĂł Verseny

Összes fotó »
KönyvtárTV
Íme a legújabb filmecskénk
Könyvtári flashmob - együtt az olvasásért
2015.06.09.

Több videó »
Diavetítő
2018.12.06. "Csillaghúr és barátai"-interaktív író-olvasó találkozó Sás Károllyal Itt 9 db
képet találsz

Több fénykép »
© 2012 Minden jog fenntartva! Városi Könyvtár Lenti Látogatók száma: 486,415 gyermek@lentikonyvtar.hu